piatok 17. septembra 2004

Kampaň mesiaca: Nevyhadzujte peniaze!

...
Aj podmienky nového produktu Tatra banky sú šité na mieru tejto klientely (rozmýšľajúcej o svojich vkladoch v stovkách tisícov korún). Mať zadarmo balík služieb môže totiž iba ten, kto má na všetkých druhoch vkladov v Tatra banke v mesiaci priemerne viac ako 150-, 200- či 750–tisíc korún. Podľa veľkosti objednaného balíka.
O tom, že klientom s priemerným zostatkom v desiatkach tisícov korún bezplatné vedenie účtu, respektíve balíka služieb nehrozí, reklama nehovorí. „Hovorí sa vždy iba o možnosti, ísť do takých detailov sa v komunikácii jednoducho ani nedá,“ brzdí kritiku Z. Ďurčeková. Zároveň však súhlasí s názorom, že kampaň Nevyhadzujte svoje peniaze osloví aj menších klientov. „Stáli sme pred možnosťou robiť produktovú kampaň alebo imidžovú.
...
Príklad: Manažér s čistým príjmom okolo 50-tisíc korún bez žiadnych výraznejších úspor sa podľa pravidiel daných bankou nedostane ani do tretiny najnižšieho limitu, za ktorý je možné mať niečo zadarmo. Všetci ostatní operujúci mesačne s ešte menšími sumami, samozrejme, tiež. V tom, že banka v skutočnosti ponúka zadarmo balík, nie iba jednu službu, a tým, že nový klient môže získať sľubovaný bonus od Tatra banky najskôr po jednom mesiaci, sa rada zaoberala okrajovo.
...

viac na etrend.sk

Žiadne komentáre: