streda 1. júna 2005

Ochranné energetické znaky

Ochranné energetické znaky jsou speciální tvarové zářiče, které svým působením zabraňují průniku škodlivého elektromagnetického záření mobilního telefonu, PC a TV do našeho organismu i do našeho energetického systému. Ochranný energetický znak pro mikrovlnnou troubu zabraňuje poškození potravin zpracovávaných v mikrovlnné troubě.
Podobne ako pred časom spomínaný NucleoStop je aj tento produkt z kategórie leštených prdov (Kromě leštěných prdů představuje polévka ze šutráku základní součást portfolia zmrdích produktů.). No ale nekúpre takú peknú samolepku za 240CZK (na mobil) až 370CZK (na mikrovlnku)! Ale pozor na kópie, pretože:
Každý znak je originál, ručně vytvořen.
Upozornění: Kopírováním ztrácí znak svou účinnost a původce zneužití si může energeticky ublížit.


Z perál uverejnených na stránke vyberám:
Mobil:
Tento ochranný energetický znak chrání náš organismus před průnikem elektromagnetického záření mobilního telefonu.

Záření při telefonování mobilním telefonem způsobuje značné poškození našeho energetického systému, tlumí činnost 5., 6. a 7. čakry.

Aura se poškodí po 2min hovoru cca. na 6hod (viz článek v časopisu Regenerace 1/2001).

Při častém telefonování mobilním telefonem si člověk narušuje vlastní energetické vyzařování - auru, která zůstává dlouhodobě oslabena.

Ochranný energetický znak nás chrání před tímto oslabením energetického systému (aury) a tím zabraňuje vzniku níže uvedeným zdravotním problémům. Zároveň auru harmonizuje a posiluje. Dále normalizuje průchod životní energie čchi v energetických drahách (meridiánech) a proto nedochází k oslabení a poškození jednotlivých orgánů.

Mikrovlnka:
Nepřirozený způsob zpracování potravin tímto zářením likviduje veškeré enzymy, aminokyseliny a některé vitamíny. Přijímáme tak neživou potravu zbavenou základních živin potřebných pro zdravý chod organismu.

Ochranný energetický znak zabraňuje zničení těchto látek v potravinách. Harmonizuje celý energetický systém a tím zabraňuje trvalému poškození organismu.


Neuveriteľné!

[Ochranné energetické znaky]

1 komentár:

Anonymný povedal(a)...

to je fakt nadhera