piatok 7. januára 2005

Pravda (zase) "rulez"

Ľudkovia z Pravdy majú asi ešte posilvestrovské problémy s odbúravaním zlúčenín s -OH väzbami z krvi (hlavne C2H5OH). Inak si neviem vysvetliť prečo uverejňujú takéto bludy:
Tsunami údajne vyvolal jadrový pokus
Zemetrasenie a následnú vlnu cunami, pri ktorej v južnej Ázii zahynulo 26. decembra viac ako 165.000 ľudí, spôsobil údajne indický jadrový pokus.

Napísal to egyptský týždenník Al-Osboa, podľa ktorého sa na indickom experimente zúčastnili aj americkí a izraelskí experti.
Podľa egyptských novín dostala India nedávno od Izraela a USA vyspelé know-how týkajúce sa atómových zbraní a Naí Dillí teraz uskutočňuje experimenty, pri ktorých uvedené krajiny prejavili pripravenosť na "vyhubenie ľudstva".

Hoci Al-Osboa nevylučuje ani možnosť, že katastrofu spôsobili prírodné sily, poukazuje na to, že "aj keď to ešte nebolo dokázané, 26. decembra sa uskutočnil spoločný indicko-izraelský jadrový pokus, ktorý spôsobil katastrofu".
V oblasti kde bol zemetras je tektonický zlom medzi indoaustrálskou a euroazijskou plackou (vznikli tak mimochodom aj Himaláje a spol.) a nejaké to trasenie a posúvanie je tam bežné. To že bolo toľko obetí je spôsobené jednak tým že v Indonézii je na mieste prvého stretu s tsunami niečo ako občianska vojna takže nejaké spojenie s centrálnou vládou tam neočakávajte. Podobné je to na Srí Lanke, ktorá je síce dosť ďaleko a vlnky tam išli 2 a pol hodiny, ale tam zase blbnú Tamilské Tigre oslobodenia a tiež tam nejaká veľká štátna signalizačná infraštruktúra nefunguje...
A chcel by som vidieť atómku čo spraví takúto vlnu!

[Pravda.sk]

Žiadne komentáre: