Ak máte nejaké to kilo navyše, ste na správnej adrese. O dvadsať kíl za dva mesiace menej – žiaden problém.
V nasledujúcom príspevku Vám predstavíme novú revolučnú metódu na to, ako sa správne, zdravo a efektívne zbavíte nadbytočných kilogramov.
...
Obed: Fazuľová polievka s klobáskou a smotanou 500 kJ
Knedlo-kapusto-bravčo: 2000 kJ
500 ml minerálka 7ºC -60 kJ
...
Večera: Štyri rožky s klobásou a horčicou: 1500 kJ
Pivo 7ºC 740 kJ
...
Druhá večera: dve veľké borovičky: 800 kJ
500 ml nealkoholické pivo lig -60 kJ
...
Diétne rozpisy sa dajú zostavovať individuálne podľa telesnej hmotnosti, ročného obdobia a želanej rýchlosti chudnutia.
100-kilový človek bude pri tomto režime postupne chudnúť zhruba 300 g za deň, čo znamená okolo 2 kg týždenne. Po 8-10 týždnoch tohoto stravovacieho režimu to znamená úbytok hmotnosti do 20 kg.
...
Alternatívnou metódou je potom vynechať niektoré súčasti stravy, napríklad horčicu. Ale pozor: horčica sa konzumuje pri izbovej teplote a preto z hľadiska ochladzovania a ohrievania hrá dôležitú úlohu v uvedenom dietetickom režime. Elegantným riešením sú odporúčania tzv. Veľkokrtíšskej diéty: párky nechať pred konzumáciou trocha vychladnúť, klobásu a slaninku konzumovať studenú, horčicu a kečup skladovať v chladničke, borovičku skladovať v mrazáku (-18ºC!!!). a pivo piť veľmi dobre vychladené. Takisto sa treba zrieknuť červených vín, ktoré sa pijú s izbovou teplotou a treba prejsť na biele druhy, ktoré sa podávaju s teplotou 8ºC. Samozrejme je možné podávať i červené vína vychladené, ale tým utrpí chutnosť stravy. A to nie je našim cieľom. Dá sa predsa chudnúť bez toho, že by organizmus trpel.
Za prečítanie stojí samozrejme celý článok, Fronzi tam má aj ďalšie "skvelé" nápady.
[fonzi.hlava.sk]
2 komentáre:
ty koki, to je krute. ja len dufam, ze to nikto nezoberie vazne :-/
hmm, co uz by som dodal, keby mi niekto zohnal klobasu , tak by som sa aj obetoval.
Zverejnenie komentára