piatok 25. februára 2005

Princip funkce motoru

Nemate nekdo prosim Vas ve flashy nebo v gifku ne na videu pricnip funkce zazehoveho motoru,popripade vznet.
diky moc.

příspěvky jsou řazeny od nejnovějších (změnit řazení)

3 valec - htp htp htp.gif
4 vlaec - hn hn hn hn.gif
6 valec - hnnnn hnnnnn hnnnnn hnnnnn hnnnn hnnnnn.gif
8 valec - brum brum brum brum brum brum brum brum.gif

[AutoRevue.cz]

utorok 15. februára 2005

JJ

Ústav pamäti národa, zväzky Správy ŠtB Banská Bystrica, kniha vedená od 09.03.1979 do 20.05.1980, registračné čísla 10001 až 11000, zobrazené 10731 až 10740, počet strán 104. Vyhľadaná osoba: JANÁČEK, RNDr. Jaroslav, registračné číslo 10733, druh zväzku A (agent - bol tajný spolupracovník, ktorý plnil úlohy pri odhaľovaní, rozpracovávaní a dokumentovaní protištátnej trestnej činnosti a úlohy, ktoré mali zabrániť takejto trestnej činnosti).

Myslím že pre pár ľudí je to celkom zaujímavá informácia.

[ÚPN]

štvrtok 10. februára 2005

Je statisticky dokázáno...

Je statisticky dokázáno, že slunce vyjde každé ráno.
akb]

streda 9. februára 2005

.týždeň

.týždeň má konečne funkčnú stránku a dokonca má aj komplet archív vedaní na webe. Samozrejme voľne prístupný. Teším sa.
[2004 | 2005]

piatok 4. februára 2005

Google Search: hotels near the beach near vancouver

Googlači majú ďalšiu zaujímavú službu. Spojili vyhľadávač s mapovým softom a hľadajú NIEČO v NEJAKOM MESTE.

Google Search: hotels near the beach near vancouver

451 + 1984

U Orwella jsem si vcelku jistý: je to tím, že to byl člověk, který s komunismem a soudružskými praktikami měl své zkušenosti ze španělské války (Hold Katalánsku opravdu doporučuji). Orwell byl ostatně velmi zajímavý zjev, a domnívám se, že dnešní skutkově impotentní novináři a spisovatelé volající po angažované žurnalistice a umění by místo planého žvanění měli vyrazit do nějaké té války, nebo na místo katastrofy, kde by mohli prokázat především svou vlastní (tak velkohubě prezentovanou) angažovanost se stejnou samozřejmostí, jako to dokázal on.

Není důležité, že dnes je komunismus zatlačen do pozadí. Důležité je, že jakákoliv jeho instance nezbytně skončí ve stavu, který s tak mrazivou přesností Orwell popsal. Proto je 1984 tak důležité: jako varování pro všechny mladé levičáky, kteří v socialismu a potažmo komunismu vidí náplast na zparchantělost kapitalismu. Nuže, milí mladí přátelé, zatím každý socialismus dříve či později skončil lágry a monstrprocesy a všeobecnou chudobou a omezováním osobní svobody myslet a dalšími úžasnými věcmi. A samozřejme: válka je mír, svoboda je otroctví, nevědomost je síla.

...

Tyhle tlaky už je vidět nejen v americké společnosti, která sama sobě ruší občanská práva, aby se vyhla terorismu (chce se mi trochu parafrázovat Churchilla: Mohli jsme si vybrat mezi terorismem a nesvobodou. Vybrali jsme si nesvobodu a máme terorismus.), ale i v naší skvělé a tolik nadřazené EU, která je tak tolerantní, že žádnou netoleranci nebude tolerovat.

451