štvrtok 22. januára 2004

SK-NIC

Prave sa mi podarilo naviazat kontakt s nasim milym slovenskym registratorom zvanym SK-NIC a dokonca sa mi podarilo nalogovat svoju virtualnu malickost do toho ich supa-dupa-wanabe systemu.
Cicuska na druhej strane telefonu bola mila a celkom kompetentna, takze mi aj resetla zablokovane heslo ktore som tam pisal niekedy v oktobri 2003 a preto som ho samozrejme zabudol, aj mi poradila ako mam stotoznit (to je slovo, ze?) svoje domeny s nezadanim ICO s mojou existenciou v ich systeme.
Takze mam konecne premigrovanu svoju domenu do noveho systemu a takisto mozem premigrovat aj ostatne svoje alebo spriatelene hostovane domeny.
Este sa pohravam s myslienkou zmenit si e-mail adresu, celkom sa mi paci ze teraz dostavam cca 2-3 spamy na moju firemnu adresu a ziadny spam na neesixtujuce domeny. Uvidime aky bude narast spammu, ale dufam ze spammeri vyraduju zo zoznamov domeny ktore im 3 mesiace hlasia "Jack's dead, baby, Jack's dead...".

utorok 20. januára 2004

Radiator

Vyzera ze nam tecie radiator v spalni. Zatial vraj len kvapka, no uvidim ako sa to vyvynie.
Tesim sa velmi, dufam ze majstri opravari budu moct prist len cez den, takze si vychutnam den dovolenky. A este viac sa tesim na odtahovanie nasej obrovskej letiskovitej postele + stahovanie veci zo spalne niekam z dosahu bordelgenerujucich remeselnikov.
:o/
update: tecenie ma vykon cca 3dl/24 hodin, ale asi aj tak zavolame havarijnu sluzbu, v susednom vchode tiez takto odisiel radiator a mali tam potopu. Sme sice na 4. poschodi, ale myslim ze nad nami je dost vody na to aby mi to pokazilo weekend.

utorok 13. januára 2004

Pixy

Uz dlhsi cas citam vcelku dobry Pixyho blog. Pixy sa okrem webdesignu a pisaniu o css sa venuje aj beznym blbinkam, takze to nie je len striktne webdesignovy blog. Uvazujem ze ho zaradim do casti so zoznamom worth-read blogov.
Nanestastie prestal Wiliam Gibson updatovat svoj blog, takze ten zase asi zo zoznamu vyradim.
Svet sa meni...